FİKRİ SAĞLAR"TÜRKİYE SIĞINMACI YUVASI OLDU"

banner35

Söyleși ve kitap imza gününde Fikri Sağlar sığınmacılara ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

FİKRİ SAĞLAR"TÜRKİYE SIĞINMACI YUVASI OLDU"

Soyleși ve kitap imza gününde Fikri Sağlar sığınmacılara ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Eski devlet bakanı Fikri Sağlar, devlet kavramının ve iç hukukunun yok sayıldığı bir dönemi yaşıyoruz. Devlet geleneği hiçe sayilmakta, uluslar arası iki görüşmeler  tek adamın iradesiyle yapılmakta, Liyakat yapısının dışında davranilmaktadır. Buna örnek 14 Haziranda Yapılan ABD ile Recep Erdoğan arasındaki görüşme sonrası elinde çantası ve içecek suyu olmayan Afganistanda ABD ile birlikte hareket eden ustduzey yoneticilerin yakınlarının çocukları İran üzerinden Türkiye'ye gelmeye başladılar. İrana pasaportla giren bu sığınmacılar, Türkiye ye TIR' la taşımakta, burada belkide aylarca kaldıktan sonra ABD'ye goturulecekler. Türkiye dünya da eşi benzeri olmayan bir sığınmacı yığınına sahip duruma getirildi!
Bizlerin vergileri ve Orman yangını için toplanan paralar SOMALI'ye 30 Milyon dolar olarak hibe edilmiştir. Peki neden, Yakınlarına tüm ihaleleri veren Recep Erdoğan, SOMALI'DE İsrail'e satılacak petrolün Somali'de ki limanın  genisletilerek büyük tankerlerle taşınması icin  inşaatının yapimcisi olan bayraktar şirketine ödeme olarak gönderilmiştir. Mesele yandaşlarını sınırsız doyurmak meselesidir ve halkın sırtından rantiyeciler nemalandırılıyor.
Fikri Sağlar, çok kötü bir yönetim şeklinin bulunduğunu ileri sürerek, muhalefetin biran önce Sineyi millete dönerek, halk ile birlikte dışarıda muhalefet yapmalıdır diyerek, toplumsal duyarlılığa ve Aydın sınıfın daha duyarlı olmasına ihtiyaç vardır dedi. Bugün bu duyarlılık adına herkesin elini taşın altına sokmasi gereklidir derken ana muhalefet partisinin millet ile muhalefeti güçlendirerek yapmalıdır dedi.
Fikri Sağlar yerel yönetimleri de destek veren politikalarla arkalarında durmamız gerektiğini söylerken, yerel iktidarlar ülkenin ihtiyaç duyduğu demokratik Türkiye yönetimine destek verirken, genel seçimlere muhalefet adına önemli artı notlar yazdırmalıdırlar dedi. Milletçe yani sosyal demokratlar, yerel yönetimlerin arkasında saflarıni almalıydırlar dedi.
Ana Muhalefetin artık güçlü millet ittifakını onemsemesininde yani asıl dostun millet olduğunu vurgulayarak önemli dönemeç millet ile geçmelidir çağrısında bulundu!

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2021, 21:47

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER