ERİNÇ SAĞKEN İLE BAŞLAYAN DEĞİŞİM

banner35

Türkiye Barolar Birliği’nde yapılan seçim sonucunda Metin Feyzioğlu 156 oy alırken, Erinç Sağken 181 oy alarak yeni döneme imzasını attı. Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt ise yeni yönetimde yerini aldı. Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şubesi ve Başkanı Erdal Demir Aydın için önemli olan bu haberi yazılı bir açıklama ile kutladı.

ERİNÇ SAĞKEN İLE BAŞLAYAN DEĞİŞİM

Türkiye Barolar Birliği’nde yapılan seçim sonucunda Metin Feyzioğlu 156 oy alırken, Erinç Sağken 181 oy alarak yeni döneme imzasını attı. Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt ise yeni yönetimde yerini aldı. Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şubesi ve Başkanı Erdal Demir Aydın için önemli olan bu haberi yazılı bir açıklama ile kutladı. Başkan Demir;

"Değerli insan sevgili arkadaşımız, Aydın Baro başkanı Gökhan Bozkurt bugün yapılan TBB seçimlerini Erinç Sağkan Başkan adayı ve ekibiyle kazanmış ve yeni bir değişime imza atmıştır. Yönetim kurulunda bulunan Gökhan Bozkurt kardeşimizin bu listede olmasının sevincini 2021 AYDİN 2021 TÜM EMEKLİLER SENDİKASI SUBESI olarak bu başarıyı kutluyoruz" ifadelerine yer verdi.

"

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2021, 22:21

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER