Germencik’te ’Cumhuriyet Koşusu’ ilgi gördü

banner35

GERMENCİK BELEDİYESİ TARAFINDAN CUMHURİYETİN 100. YILI ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN CUMHURİYET KOŞUSU YOĞUN İLGİ GÖRDÜ. KOŞUYA KATILAN ÇOCUK VE YETİŞKİNLER, KENDİ KATEGORİLERİNDE DERECEYE GİRMEK İÇİN MÜCADELE ETTİ.

Germencik’te ’Cumhuriyet Koşusu’ ilgi gördü

Germencik Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. yılı çerçevesinde düzenlenen Cumhuriyet Koşusu yoğun ilgi gördü. Koşuya katılan çocuk ve yetişkinler, kendi kategorilerinde dereceye girmek için mücadele etti.

Germencik Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi. Germencik İlçe Stadyumu’nda 7-18 yaş arasındaki çocuklar ile 18 yaş üzeri yetişkinler olmak üzere 9 kategoride düzenlenen Cumhuriyet Koşusu yoğun ilgi gördü. Toplam 276 kişinin katıldığı kategorilerde birinciye 2 bin lira, ikinciye bin 500 lira ve üçüncüye bin lira para ödülü verildi. Dereceye girmek için kıyasıya yarışan sporcular, büyük heyecan yaşadı.

Yarışı çok sayıda vatandaş da takip etti. Koşularda dereceye girenlere madalya ve para ödülleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2023, 10:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER