Jandarma ekipleri okulu bayraklarla süsledi

banner35

AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDEKİ YENİKÖY İLKOKULU'NDA JANDARMA EKİPLERİ CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULU TÜRK BAYRAKLARI İLE SÜSLEYEREK ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ.

Jandarma ekipleri okulu bayraklarla süsledi

Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki Yeniköy İlkokulu’nda jandarma ekipleri cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulu Türk bayrakları ile süsleyerek öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nın kent genelindeki faaliyetleri aralıksız sürüyor. Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, Kuşadası Merkez Karakol Komutanlığı ve Motosikletli Jandarma Asayiş Timi personelleriyle birlikte Yeniköy İlkokulu’nda etkinlik düzenlendi. Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okul minik öğrenciler ile birlikte Türk Bayrakları ile süslenirken, Jandarma Trafik Timlerince öğrencilere trafik eğitimi verildi. Etkinlik sonunda çocuklardan gelen soruları yanıtlayan jandarma ekipleri Türk Bayrağı ve jandarma boyama kitabı hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER