banner61

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

banner35

Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, temasları çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir araya geldi.

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ
banner66

Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, temasları çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir araya geldi. Göreve geldiği günden bugüne ilçede birçok önemli çalışmaya imza atan, sosyal belediyecilik uygulamaları, kırsal kalkınma projeleri, alt ve üstyapı çalışmaları gibi ilçenin çehresini değiştiren öncü faaliyetler gerçekleştiren Belediye Başkanı Öndeş, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Gerçekleşen görüşmede daha etkin ve verimli bir belediyecilik konusunda da karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Öndeş ve Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

FUAT ÖNDEŞ “SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZLA KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

    Ankara’da CHP Genel Merkezini ziyaret eden ve burada bir dizi ziyarette bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile gerçekleştirdiği görüşmeleri değerlendirdi. Belediye Başkanı Öndeş “ Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizde halka dokunan, üreticiyi destekleyen, sosyal belediyecilik ilkesi ışığında ayrım yapmaksızın herkesi kucaklayan bir yönetim sergiliyoruz. Bu doğrultuda yaptığımız tüm çalışmalar çerçevesinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hem de Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun ile bir araya gelerek kendilerine gerçekleştirdiğimiz faaliyetlere ilişkin bilgilendirmelerde bulunduk. Daha etkin ve verimli bir belediyecilik üzerine karşılıklı fikir alışverişi yaptık. Kendilerine kabulleri için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER