BAŞKAN ÇERÇİOĞLU”ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİMİZDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

banner35

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Girne Mahallesi’nde yer alan Uçan Balon Çocuk Gelişim Merkezi yoğun bir katılımla açılış törenini gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU”ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİMİZDE  FIRSAT EŞİTLİĞİNİ SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Girne Mahallesi’nde yer alan Uçan Balon Çocuk Gelişim Merkezi  yoğun bir katılımla açılış törenini gerçekleştirdi. 3 ve 6 yaş çocuklar için oluşturulan Gelişim Merkezi, hizmetlerini Tekstilden başlayarak ilçe belediyelere kadar uzanan bir eğitim ağı oluşturacak.

İlçe Belediye Başkanlarının, siyasi parti temsilcilerinin ve muhtarların yer aldığı açılışta Başkan Çerçioğlu katılımcılara teşekkürlerini ileterek konuşmalarına şu şekilde devam etti;

“Çocuk Gelişim Merkezlerimizi Aydın Tekstilden sonra mecliste kararlarını da aldığımız Germencik, İncirliova, Nazilli Belediyelerimizde en kısa sürede hizmete sunacağız. Açtığımız uçan Balon Eğitim Merkezimizin şöyle bir özelliği var. Özellikle Dezavantajlı ailelerin çocukları için fırsat eşitliğini sağlamak istiyoruz. Onun içinde eğer ailelerimizin maddi durumu uygun değilse ücret talep etmiyoruz; maddi durumlarına göre meclisimiz rakamlarını belirledi. Yapacağımız çalışmalar çocuklarımızın ruhsal, fiziksel gelişimlerine çok katkı sunacağı inancındayız. Onları yarınlara atacağı ilk adımda profosyonel öğretmenlerimiz destek olacak; Nasıl ki Selanik’ten doğan güneş Türkiye’yi aydınlattıysa, buradaki öğrencilerimiz de Ulu Önderin göstermiş olduğu aydınlık yolda ilerleyecektir. Hepimizin umudu yüksek olsun. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Güzel günler çok yakında yeter ki birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım. Birbirimize kenetlenelim. Ben burada emeği geçen tüm bürokrat arkadaşlara, belediye başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede Aydın tekstildeki eğitim merkezimizi çocuklarımıza sunacağız” ifadelerine yer veren Çerçioğlu kurdela kesiminin ardından Uçan Balon Çocuk Gelişim Merkezi’ni dolaşarak, miniklerle en içten iletişimi sağladı ve açılış sona erdi.

HABER EDİTÖRÜ: SELVA DEMİRCİ

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER