banner61

UCİM Aydın'dan Efeler İlçe Emniyet Müdürü Erciyes'e Ziyaret

banner35

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Aydın il temsilciliği, Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümünde Ankara’da düzenlenen atış yarışmasında 5. olarak derece giren Aydın’a başarı ile dönen Aydın Efeler İlçe Emniyet Müdürü Kadir Erciyes’i makamında ziyaret etti.

UCİM Aydın'dan Efeler İlçe Emniyet Müdürü Erciyes'e Ziyaret
banner66

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Aydın il temsilciliği, Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümünde Ankara’da düzenlenen atış yarışmasında 5. olarak derece giren  Aydın’a başarı ile dönen Aydın Efeler İlçe Emniyet Müdürü Kadir Erciyes’i makamında ziyaret etti.

Türkiye genelinde yaklaşık 60 ilde temsilcilik oluşturan UCİM, Aydın’da faliyetlerinni gerçekleştirmek ve iş birliği amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. Ucim Aydın İl Sorumlusu Özlem Güngörenler, Saha ve Etkinlik Kordinatörü Samet Beyter, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Kordinatörü Sedat Gürbüz ve Afra Nur Çelik , Efeler Emniyet Müdürü Kadir Erciyes’i makamında ziyaret etti. Ucim Aydın temsilcileri derneğin kuruluş amacı ve faliyetleri hakkında Erciyes’i bilgilendirdi.

“Saadet Öğretmen Bir Kahramandır”

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) ‘i yakından takip ettiğini söyleyen Erciyes, “ Saadet Öğretmenin çocuklar konusundaki duyarlılığını tüm Türkiye takdir ediyor. Mücadelesi tüm öğretmenlerimize örnek oluyor. Çocuk istismarı ile mücadele eden Saadet öğretmen bir kahramandır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2021, 17:18

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER