Özlem Ekiz"Yönetemiyorsunuz, İnsanlarımız Tükeniyor"

banner35

Aydın Bölgesi’nin Kadına şiddette 8. Sırada olmasının akabinde CHP Efeler İlçe Başkanı Özlem Ekiz tepkisinde gecikmedi ve yazılı bir açıklamada bulundu.

Özlem Ekiz
Aydın Bölgesi’nin Kadına şiddette 8. Sırada olmasının akabinde CHP Efeler İlçe Başkanı Özlem Ekiz tepkisinde gecikmedi ve yazılı bir açıklamada bulundu. Hükümetin halkıyla özellikle kadın ve çocukların hayatlarıyla ilgilenmesini ve kadına şiddete karşı gerekli hassasiyetin gösterilmeyip, iyi hal indirimlerin kaldırılmasına ve İstanbul Sözleşmesi’nin tam anlamıyla uygulanmasını belirtti.
Başkan Özlem Ekiz açıklamasına şöyle devam etti;
“Ne yazık ki, mevcut hükümetin başarısız politikaları yüzünden her bakımdan verimli olan Aydın'ımız da nasibini alıyor.Milli mücadelenin fitilinin ateşlendiği,efeleri ile olduğu kadar kadın kahramanları ile de anılan kentimizin kadına şiddet ve kadın cinayetlerinde üst sıralarda yer almasının bizi derinden üzdüğünü belirtmek isterim.
Geçimini verimli topraklarından alan Aydın'ın, çiftçisiyle, esnafıyla, çalışanıyla tükenme noktasına geldiğinin en iyi göstergesidir bu istatistikler.
İntiharlar arttı, aile içi şiddet arttı.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak İstanbul Sözleşmesi uygulansın, pandemi döneminde esnafa, çiftçiye destek olunsun dedik. Dinlemediniz. Yandaşlarınızı korumaya devam ettiniz.
Yine sesleniyoruz tek adam yönetimine; YÖNETEMİYORSUNUZ, insanlarımız tükeniyor.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçmişiyle uğraşacağınıza, bu polemikle kötü yönetiminizi örtmeye çalışacağınıza, vatandaşlarımızın geçimiyle, kadınlarımızın, çocuklarımızın hayatlarıyla ilgilenin.
İyi hal indirimlerini kaldırın ve İstanbul Sözleşmesi’ni tam anlamıyla uygulayın.” İfadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 20:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER