KIRAATHANELER MANAVA DÖNÜŞÜYOR

banner35

Dünyayı saran covid-19 salgını ülkemizi de etkisi altına almaya devam ediyor. Kısıtlamalar devam ederken bu durumdan en fazla etkilenen küçük esnafın derdi bitmiyor.

KIRAATHANELER MANAVA DÖNÜŞÜYOR
Dünyayı saran covid-19 salgını ülkemizi de etkisi altına almaya devam ediyor. Kısıtlamalar devam ederken bu durumdan en fazla etkilenen kahveci esnafın derdi bitmiyor.
 Aydın’ın Efeler İlçesi’nde Torlak mevkiinde bulunan Akın Kıraathanesi sahibi ayrıca Kahveciler Odası yönetim Kurulu Üyesi Akın Akbey 16 Mart’tan bu yana salgından ötürü gelen kısıtlamaların en büyük mağduru olduklarını belirtti. Aydın Bölgesi toplamında 477 tane kıraathane bulunduğunu ve hepsinin de kısıtlama süresinde ekonomik alanda çok büyük çıkmazda olduklarını, yapılan desteği yeterli bulmadıklarından yakındı. Ayrıca Akbey ;Geçim derdinde olan kahveci esnafların, kazançları olmadığı için kıraathanelerini teker teker manav tezgahına çevirdiklerini ve kazançlarını buradan sağlamaya çalıştıklarını, kendisinin de bu şekilde ekmeğini kazandığını sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 22:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER