Sektörel Gelişim Stratejileri Projesi Bilgilendirme Ziyaretleri Devam Ediyor

banner35

Didim Ticaret Odasının; İlçenin gelişimi, ekonomisine yön veren ana sektörlerde sağlıklı ve sürdürülebilir bir büyüme için başlattığı Didim Sektörel Gelişim Stratejileri Projesinde Görevli Akademisyenler Aydın Vali Yardımcısı ve Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığından sorumlu Mustafa Hulusi Arat, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Halil Özoğul ve Aydın Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Taha Al’ı makamlarında ziyaret etti.

Sektörel Gelişim Stratejileri Projesi Bilgilendirme Ziyaretleri Devam Ediyor

Didim Ticaret Odasının; İlçenin gelişimi, ekonomisine yön veren ana sektörlerde sağlıklı ve sürdürülebilir bir büyüme için başlattığı Didim Sektörel Gelişim Stratejileri Projesinde Görevli Akademisyenler Aydın Vali Yardımcısı ve Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığından sorumlu Mustafa Hulusi Arat, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Halil Özoğul ve Aydın Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Taha Al’ı makamlarında ziyaret etti.  

Projede görev alan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB ETÜSEM) Müdürü Prof. Dr. Ramazan Aktaş, Prof. Dr. Yavuz Ercil, Dr. Türkay Kısa ve Didim Ticaret Odası Genel Sekreteri Murat Güneş yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Halil Özoğul ve Aydın Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Taha Al, başlatılan çalışmayı çok kıymetli bulduklarını, katkı sunmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.  

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2022, 12:54

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER