ALMED’den ABGC’ye hayırlı olsun ziyareti

banner35

Aydın Lisesi Mezunları Derneği, kısa süre önce göreve seçilen Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

ALMED’den ABGC’ye hayırlı olsun ziyareti

Aydın Lisesi Mezunları Derneği, kısa süre önce göreve seçilen Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin (ABGC) 26 Mart’ta yapılan olağan genel kurulunda seçilen Cem Ulucan başkanlığındaki yönetim kurulunu, Aydın Lisesi Mezunları Derneği (ALMED) Başkanı Selma Böceklioğlu Dündar ve Başkan Yardımcısı Atila Karpınar ziyaret etti. Başkan Dündar ve Karpınar, ziyarette kendilerini ağırlayan Başkan Ulucan ve yönetimine görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, çiçek takdim etti. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Dündar, “Aydın Lisesi Mezunları Derneği olarak 2005 yılında kurulduk. İlimizin en köklü okullarından biri olan Aydın Lisesi’nde okuyan başarılı öğrencilerimize hayırseverlerimizin destekleri ile burs vererek, eğitim hayatlarına katkıda bulunuyoruz. Geleneksel olarak düzenlediğimiz pilav günü ile benzeri etkinliklerle de üyelerimiz arasında birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Bu yıl pilav günümüzü, 27 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de Aydın Lisesi bahçesinde yapacağız. Tüm mezunlarımız ile sizleri aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız” dedi. Ziyaret için Dündar ve Karpınar’a teşekkür eden Başkan Ulucan ve yönetimi de, uzun yıllar yerel ve ulusal gazetelerde görev yapan emekli gazeteci Karpınar ile gazetecilik mesleği üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2022, 13:14

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER