Kadın Ve Genç Girişimciler Seçimleri

banner35

TOBB Aydın İl Kadın ve İl Genç Girişimciler kurullarına 8 Eylül’de tamamlanan başvuru sürecinde Didim’den kayıt yaptıran Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler kurulu üyeleri kendilerini Aydın İl İcra Komitesinde temsil edecek üyeleri seçimle belirledi.

Kadın Ve Genç Girişimciler Seçimleri

19 Ekim Perşembe günü Her iki kurul üyelerinin tanışmak üzere bir araya geldiği toplantının ardından Didim Ticaret Odası’nda 10:00 – 17:00 saatleri arasında “Genç Girişimciler Kurulu’’ ve ‘’Kadın Girişimciler Kurulu’’ İl İcra Komitesi seçimleri yapıldı.  

Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi asil üyeliğine Nuran Aslan, yedek üyeliğine Öznur Kale, Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi asil üyeliğine Hüseyin Anıl Genç ve Alihan Coşkun, yedek üyeliğine Orçun Tütüncü ve Ramazan Yurtsiper seçildi. 

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş icra kurulu üyeliğine seçilen üyeleri tebrik etti.  İlçemizde girişimciliğin yaygınlaştırılması ve özendirilmesi ile kadın istihdamının ve kadın girişimcilerin sayısının arttırılması için Kurul üyelerinden projeler beklediklerini söyledi. Birlikte gerçekleştirecekleri çalışmalarda her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.  

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER