Başkan Kıvrak”Gençlerimizle Birlikte Daha Güzel Yarınlar İnşa Edeceğiz”

banner35

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için hizmete açtığı Gölbaşı Eğitim Atölyesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Kıvrak”Gençlerimizle Birlikte Daha Güzel Yarınlar İnşa Edeceğiz”

Başkan Kıvrak, ilçedeki öğrencilerin ders çalışıp sınavlarına hazırlanmak için ilk tercihi olan Gölbaşı Eğitim Atölyesi’ni ziyaret etti. Gençlerin eğitimle ilgili beklenti ve taleplerini dinleyen Başkan Mehmet Kıvrak, öğrencilerin yoğun ilgisini karşılamak için Çine’de eğitim atölyelerinin sayısını artırma sözü verdi.

“ÖĞRENCİLERİMİZE SÖZ, EĞİTİM ATÖLYELERİMİZİ ARTIRACAĞIZ”
Şevketiye Mahallesi Kuvayı Milliye Caddesi’nde hizmet veren Gölbaşı Eğitim Atölyesi’nde ders çalışan öğrenciler, Başkan Kıvrak’a eğitime verdiği destek için teşekkür etti.

Deneyimlerini paylaşarak gençlere önerilerde bulunan Başkan Kıvrak;
“Öğrencilerimizin eğitim sürecinde yanlarında olmak, desteklemek en önemli görevlerimizden biri. Gençlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda benzer atölyelerin sayısını artıracağımızın sözünü veriyorum. Çünkü her bir öğrencimizin eğitimde eşit fırsatlara sahip olması çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle birlikte daha güzel yarınlar inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." diye konuştu.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER