TEKGÜÇ-DER Genel Merkez Kapılarını Açtı

banner35

Tüm Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği Kuruluş Bildirgesini teslim aldı.

TEKGÜÇ-DER Genel Merkez Kapılarını Açtı

Genel Başkan Erdal Demir, ilk demecini Yörük Efe Gazetesi’ne verdi. Başkan Demir açıklamasında;

“ İlklerden biri sayılan Genel Merkez oluşumuna Anadolu’nun bir şehri olan Aydın’da açmış olmaktan emekliler adına gurur duyuyoruz. Kurucu üyelerimizin yurdun bir çok yerinden ve emekliler adına hizmette üst düzeyde bulunan genel yönetim kurulu üyelerinden olması, genel merkezimizin emekli meselelerinin çözümünde güçlü kılacaktır. Kuruluş tüzüğümüzde sürdürülecek çalışma konuları ve biçimleri 29 maddeden oluşup, emeklilerin yasal haklarını ve yaşama bağlı hak edilen hayat standartlarını ekonomik ve sosyal anlamda sağlamak amacını gütmektedir.

Hazırlana bu tüzüğü Aydın ve Türkiye’nin il ve ilçelerinde oluşacak(şu anda 42 şehir, 21 ilçe şube olma dilekçelerini hazır bulundurmaktadırlar) Her üyeye kayıt olduğu esnada tüzük kitapçıkları teslim edilecektir.

Genel Merkezimiz GYK üyeleri Erdal Demir, Mahmut Öktem, Şener Taşören, Hayriye Yıldız, Nimet Demir, Mahmut Kaçan 1 Haziran’da Aydın’da yapılacak GYK toplantısına katılacaklardır.

İlk Şube açılışını, Aydın Efeler’de yapacağını söyleyen Genel BAŞKAN Erdal Demir, Ankara’yı Ankara Merkez Şube adı altında topladıklarını da ifade etti.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER