Aymira Otel’in Bilimsel Yapılanmaya Desteği

banner35

Aymira Otel sahibi Abdürrahim Tikbaş, Aydınımızın temel bilim yuvası Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) akreditasyon çalışmalarına destek olmaya devam ediyor.

Aymira Otel’in Bilimsel Yapılanmaya Desteği

Aymira Otel sahibi Abdürrahim Tikbaş, Aydınımızın temel bilim yuvası Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) akreditasyon çalışmalarına destek olmaya devam ediyor. Tikbaş konuyla ilgili;

“Aydın’ın bilim yuvası ve öğretim atölyesi durumunda olan bir üniversiteye sahip olmanın önemini Aydın halkı ve biz iş insanları bilmekteyiz. Yurdun her tarafında her yıl gelen bilim adamı talipleri, şehrimize ışık yaymaya ve sosyal yaşantımızı değiştirirken, şehrimizin iş insanlarının ekonomik yapılarına da yansımaya devam ettiklerini bilmekteyiz. Bizler üniversitemizin diğer üniversitelerle olan ilişkilerini ve akreditasyon çalışmalarını yapabilmeleri adına ağırlanmaları ve rahat etmeleri için AYMİRA OTEL’İMİZ her zaman destekli yardımlarına kesintisiz devam edecektir.” İfadelerine yer verdi ve sonuç olarak Aydın ilimiz ve ülkemiz adına yaratılacak bilim için her zaman varız dedi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER