Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye başkanları ile CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Kurban Bayramı’nın son gününde Aydın’da bir araya geldi. Forum Aydın’da gerçekleşen buluşmada başkanlar ,son siyasi gelişmeler hakkında değerlendirmede bulundu.
Buluşmaya CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tahsin Demirtaş, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ve Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı katıldı.
Buluşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, birlik ve dayanışma mesajı verdi.
“Meselemiz Memleket, Mücadelemiz Hürriyet
Mübarek Kurban Bayramı’nın birleştirici, içimizi ısıtan son gününde, omuz omuza yürümekten onur duyduğum değerli belediye başkanlarımızla bir araya geldik.
Bizi yolumuzdan döndüreceğini, inancımızı kıracağını sananlar var. Bilmiyorlar ki biz, zorluk gördükçe birbirine daha sıkı sarılan bir aileyiz.
Birbirimize olan sarsılmaz inancımızla, yüreğimizdeki tükenmez azimle ve her zamankinden daha büyük bir mücadele arzusuyla çalışmaya devam edeceğiz.
Kurtuluş yok tek başına; ya hep beraber ya hiçbirimiz!” ifadelerine yer verdi.






