banner61

Nazilli Belediyespor U17 Takımı’na coşkulu karşılama

banner35

2022-2023 SEZONU TFF U17 BÖLGESEL GELİŞİM LİGİ'NDE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLAN EŞİN GROUP NAZİLLİ BELEDİYESPOR U17 FUTBOL TAKIMI İÇİN BELEDİYE MEYDANINDA COŞKULU KARŞILAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TARAFTARLAR, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE AİLELERİN KARŞILADIĞI TAKIM, DAHA SONRA NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN VE YÖNETİM KURULU BAŞKAN ÜNAL ÖNAL İLE BİR ARAYA GELDİ.

Nazilli Belediyespor U17 Takımı’na coşkulu karşılama
banner66

2022-2023 sezonu TFF U17 Bölgesel Gelişim Ligi’nde Türkiye üçüncüsü olan Eşin Group Nazilli Belediyespor U17 Futbol Takımı için belediye meydanında coşkulu karşılama gerçekleştirildi. Taraftarlar, yönetim kurulu üyeleri ile ailelerin karşıladığı takım, daha sonra Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Yönetim Kurulu Başkan Ünal Önal ile bir araya geldi.

Altyapıda başarıların artarak devam edeceğine inandığını belirten Özcan, "Bu sene birçok spor dalında çeşitli başarılara imza attık. Voleybol ve basketbol takımımız ile play-offta yer aldık. Kadın futbol takımımız da devam eden liglerinde play-off oynamayı garantiledi ve önümüzdeki günlerde yükselme maçlarına çıkacaklar bu başarıların haricinde Milli haltercimiz kulüp lisanslı sporcumuz Burcu İldem Gerçekden’in yıldızlar Dünya şampiyonasında almış olduğu madalyalar ile daha da gururlandık. Bu yıl sadece futbol değil tüm spor dallarında Nazilli’mizin ismini sporcularımız ile birlikte duyurma başarısı gösterdik. Şimdide Kulüp tarihimizde ilk defa futbol alt yaş gruplarında U19 takımımızın göstermiş olduğu başarı sonrasında sizlerin de Tff bölgesel gelişim liglerinde U17 takımımız olarak sezonu Türkiye üçüncüsü olarak Nazillimize kupa getirmeniz bizleri çok mutlu etti. İlk maçta şansız bir şekilde yenilmenize rağmen üçüncülük maçında gösterdiğiniz başarı bizleri çok mutlu etti. Başarınızda emeği geçen başta değerli aileleriniz olmak üzere, tüm sorumlu antrenörlerinize teşekkür ederim. Sizler bizim geleceğimizsiniz. İnşallah önümüzdeki sezon kendi yaş kategorinizde şampiyonluğu Nazilli’ye getireceksiniz" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER