banner61

Mobil vezne aracı sanayi esnafı için mesai yapacak

banner35

NAZİLLİ BELEDİYESİ TARAFINDAN KURULAN MOBİL VEZNE ARACI, BİNA İÇİNDE YAŞANAN YOĞUNLUĞU AZALTMAK VE SANAYİ ESNAFINA KOLAYLIK SAĞLAMAK AMACIYLA YENİ SANAYİ VAKIFBANK ŞUBESİ ÖNÜNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

Mobil vezne aracı sanayi esnafı için mesai yapacak
banner66

Nazilli Belediyesi tarafından kurulan mobil vezne aracı, bina içinde yaşanan yoğunluğu azaltmak ve sanayi esnafına kolaylık sağlamak amacıyla Yeni Sanayi’ndeki özel bir bankanın şubesinin önünde hizmet vermeye başladı.

Nazilli Belediyesi Mobil Vezne Aracı, Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Servisi’nde yaşanan yoğunluğu azaltmak ve vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla Yeni Sanayi’de faaliyete başladı. Sanayi esnafının belediyeye gelmeden, belediye ile ilgili tüm ödemelerini yapabileceği mobil vezne aracının hizmete girmesi ile yaşanan yoğunluğun azamiye indirildiğini kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Pazartesi ve Çarşamba günleri mobil vezne aracımız sanayi bölgesinde hizmet verecek. Vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet verebilmek ve ödemelerinde kolaylık sağlamak için çalışan mobil vezne aracımız özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımız öncelikli olmak üzere tüm hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edecek” dedi.

Emlak vergisi gibi ödemeler ve belediye işlemleri ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar mobil vezne hizmetinden memnun olduklarını dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER