banner61

Kazandıkları kupayı başkan Kaplan’a hediye ettiler

banner35

KOÇARLI BELEDİYE SPOR ATLETİZM TAKIMI KATILDIKLARI YARIŞLARDA KAZANDIKLARI KUPAYI KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI NEDİM BAŞKAN’A HEDİYE ETİLER.

Kazandıkları kupayı başkan Kaplan’a hediye ettiler
banner66

Koçarlı Belediye Spor Atletizm takımı katıldıkları yarışlarda kazandıkları kupayı Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Başkan’a hediye etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) il seçmeleri yarışmalarına katılan Koçarlı Belediye Spor Atletizm takımı, il üçüncüsü olarak 3’üncülük kupası kazandı. Takım olarak 24 Mayısta İzmir’de düzenlenecek olan Bölge seçmelerine katılmaya hak kazanan Koçarlı Belediye Spor Atletizm takımı Antrenörü Lale Gelmez ve sporcular kazandıkları kupa ile Başkan Kaplan’ı makamında ziyaret etti.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan atletizm takımını başarılarından dolayı tebrik ederken, "Aydın’da düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonu il seçmelerine katılarak takım olarak 3’üncülük kupasını ilçemize kazandıran Özaltın Koçarlı Belediyespor Atletizm Takımımızı antrenörleri ile birlikte belediyemizde misafir ettik. Katıldıkları il seçmeleri yarışlarında atletizm takımımız il 3’üncüsü olarak, İzmir’e düzenlenecek olan bölge seçmelerine katılmaya hak kazandı. Ayrıca sporcularımızdan; Ecrin Özdamar yıldızlar 80 metrede birinci, uzun atlamada da 3’ncü, Sıla Aykutlu yüksek atlama, fırlatma topu ve 800 metrede birinci, Efe Uğraş ise yıldızlar uzun atlamada 2’nci, 800 metrede birinci olarak bizleri gururlandırdılar. Kısa zamanda büyük başarılara imza atan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Ziyaretin sonunda kazandıkları kupayı Başkan Kaplan’a hediye eden sporcular, kendilerine yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER