Didim Gençlik Merkezi ve havuzuna kavuşuyor

banner35

AYDIN (İHA) - DİDİM İLÇESİNDE Kİ GENÇLERİN SPORTİF VE SOSYAL İHTİYAÇLARI İÇİN GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞININ DESTEKLERİYLE 2022 YILINDA YAPIMINA BAŞLANAN GENÇLİK MERKEZİ VE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU YATIRIMLARININ İNŞAATI 2023 YILINDA TAMAMLANMASI SPORCULARA VE ÖĞRENCİLERE KAVUŞTURULMASI PLANLANILIYOR.

Didim Gençlik Merkezi ve havuzuna kavuşuyor

Didim İlçesinde ki gençlerin sportif ve sosyal ihtiyaçları için Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle 2022 yılında yapımına başlanan Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yatırımlarının inşaatı 2023 yılında tamamlanması sporculara ve öğrencilere kavuşturulması planlanılıyor.

Gençlerin spor yapıp sosyal faaliyetler içerisinde bulunabileceği ve geleceklerini şekillendirmek amacıyla Aydın Didim ilçemizde 3 bin 820 metrekare inşaat alanında yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatlarında çalışmalar büyük bir kararlılıkla devam ediyor. İnşaatların bitmesini Gençlik ve Spor yatırımlarına kavuşmayı dört gözle bekleyen Didim’in güzel çocukları gün sayıyor.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, temelini atılan kompleksimizin kısa süre içerisinde tamamlayarak gençlerimizin istifadesine sunmayı hedefliyoruz. Bu spor alanının gençlerimize kazandırılmasında Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER