Yasaklara saatler kala meydanlarda seçim hareketliliği

banner35

AYDIN’IN EFELER İLÇESİNDE SEÇİM YASAKLARINA SAATLER KALA MEYDANLARI DOLDURAN SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KAZANDIRDI.

Yasaklara saatler kala meydanlarda seçim hareketliliği

Aydın’ın Efeler ilçesinde seçim yasaklarına saatler kala meydanları dolduran siyasi parti temsilcileri, seçim çalışmalarına hız kazandırdı.

Aydın’da 14 Mayıs’taki genel seçimler için siyasi partiler seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da aynı meydanda çadır kurup, stant açan partilerin çalışmaları renkli görüntüler oluştururken, seçim saatlerine saatler kala tüm siyasi partiler Atatürk Kent Meydanı’nda seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Saat 18.00 itibariyle başlayacak olan seçim yasakların öncesinde partilerini desteklemeye gelen vatandaşlar da meydanda yoğunluk oluşturdu. Siyasi partilerinin stantlarında bulunan vatandaşlar da ellerine aldıkları tanıtım broşürleri ile seçim çalışmalarında yer alarak partilerinin vaatlerini bölgeden geçen vatandaşlara anlatıyor.

Aydın’da Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimlerinde 876 bin 562 seçmen 2 bin 731 sandıkta oy kullanma heyecanı yaşarken, seçimlerinin güvenli ve huzurlu bir ortamda gerçekleşmesi amacıyla Aydın Valiliği koordinesinde de alınan seçim tedbirleri tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2023, 18:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER