Başkan Çerçioğlu, "Atatürk ve Gençlik" sergisinin açılışı gerçekleştirdi

banner35

AYDIN (İHA) - AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN DÜZENLENEN “19 MAYIS ATATÜRK VE GENÇLİK” TEMALI RESİM, ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASININ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI.

Başkan Çerçioğlu, "Atatürk ve Gençlik" sergisinin açılışı gerçekleştirdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir tarafından düzenlenen “19 Mayıs Atatürk ve Gençlik” temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının sergisinin açılışını yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasıyla Milli Mücadele ateşinin yakılmasını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerin eserlerinden oluşan sergi, Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde Aydınlıların beğenisine sunuldu. Başkan Çerçioğlu tarafından yapılan serginin açılışına çok sayıda vatandaş, yarışmaya katılan ve yarışmada dereceye giren öğrenciler katıldı. Yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, gençlerin yetenekleri ile fark oluşturan eserler ortaya koyduklarını söyledi.

Ayrıca açılışta Başkan Çerçioğlu’na CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ile CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER