Otobüste seyahat ederken uyuşturucu ile yakalandılar

banner35

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN SÖKE İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN YOL KONTROL DEVRİYESİ ESNASINDA DURDURULAN OTOBÜSLERDEKİ 8 ŞÜPHELİ ŞAHSIN ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

Otobüste seyahat ederken uyuşturucu ile yakalandılar

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Söke ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrol devriyesi esnasında durdurulan otobüslerdeki 8 şüpheli şahsın üzerinden uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, ekipler farklı tarihlerde uyuşturucu madde köpekleri ile icra edilen yol emniyet ve kontrolü faaliyeti esnasında durdurulan seyahat firmalarına ait otobüslerde yapılan aramada; 8 şüpheli şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Şahıslardan birinin uyuşturucu madde kullandığı da tespit edilirken, adli süreçlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER