Aydın’da terör operasyonu: 3 gözaltı

banner35

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TERÖRLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ VE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIKLARININ KOORDİNELİ ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE DEAŞ, PKK/KCK, PYD/YPG VE TKP-ML SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTLERİNE FON SAĞLAYAN VE PROPAGANDASINI YAPAN 3 ŞÜPHELİ ŞAHIS YAPILAN OPERASYONLA GÖZALTIN ALINDI.

Aydın’da terör operasyonu: 3 gözaltı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlıklarının koordineli çalışmaları çerçevesinde DEAŞ, PKK/KCK, PYD/YPG ile TKP-ML silahlı terör örgütlerine fon sağlayan ve propagandasını yapan 3 şüpheli şahıs yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlıkları ile yürütülen koordineli çalışmalar çerçevesinde; Kuşadası ilçesinde DEAŞ silahlı terör örgütüne fon sağlayan ve toplayan 1 şüpheli şahıs kıskıvrak yakalanırken yapılan üst aramasında 1 adet cep telefonu, 1 adet sim kart, 1 adet de hafıza kartı ele geçirildi. Öte yandan, Efeler ilçesinde PKK/KCK ve PYD/YPG, Didim ilçesinde de TKP-ML silahlı terör örgütlerinin propagandasını yaptığı tespit edilen 2 şüpheli de de jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2023, 14:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER