Aydın jandarması uyuşturucuya geçit vermiyor

banner35

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN BUHARKENT, KOÇARLI, KUYUCAK VE NAZİLLİ İLÇELERİNDE UYUŞTURUCU MADDE SATICISI VE KULLANICILARINA YÖNELİK İCRA EDİLEN FAALİYETLERDE GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİNİN SAĞLIK KURULUŞUNDA YAPILAN KONTROLLERİNDE UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIKLARI TESPİT EDİLDİ.

Aydın jandarması uyuşturucuya geçit vermiyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Buharkent, Koçarlı, Kuyucak ve Nazilli ilçelerinde uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik icra edilen faaliyetlerde gözaltına alınan 6 şüphelinin sağlık kuruluşunda yapılan kontrollerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Buharkent, Koçarlı, Kuyucak ve Nazilli ilçelerinde uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik icra edilen faaliyetlerde; H.D., O.S., L.G., S.K., M.D. ve H.A. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2024, 10:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER