Kuyucak Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü

banner35

KUYUCAK BELEDİYESİ KÜLTÜR HİZMETLERİ KAPSAMINDA KUYUCAK’TA 5 MAHALLEDE VE İLÇE MERKEZİNDE ÇOCUK TİYATROSU ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kuyucak Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü

Kuyucak Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında Kuyucak’ta 5 mahallede ve ilçe merkezinde Çocuk Tiyatrosu etkinliği gerçekleştirdi.

Kültür ve sosyal faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kuyucak Belediyesi tarafından ilçe merkezi, Başaran, Pamukören, Horsunlu, Yamalak ve Kurtuluş İlkokulu’nda müzikli çocuk oyunu etkinliği gerçekleştirildi. Minikler Şirin Baba ve Kelebek Avcısı gösterileriyle doyasıya eğlendi. Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, “Çocuklarımızın duygusal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, tiyatroyu sevdirmek, doğa sevgisini arttırmak amacıyla çocuklarımızı tiyatro ile buluşturduk. Ara tatil öncesi çocuklarımız doyasıya eğlendi. Kültürel, sanatsal etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızı sanatla buluşturmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Çocuklarımız mutlu ise biz mutluyuz. Onların mutluluğu her şeyden önemli. Her çocuğumuz bizim için kıymetli. Belediyemiz olarak çocuklara yönelik hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Müzik, dans ve eğlenceye doyan öğrenciler sergilenen tiyatro oyunu için Başkan Çömden’e teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2024, 18:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER