İlk öğretim üyesi Prof . Dr. Başaloğlu emekli oldu

banner35

1993 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesine ilk atanan öğretim üyesi olan Prof. Dr. Hulki Başaloğlu adına veda yemeği düzenlendi. Yıllarını eğitime adayan ve 30 yıl hizmet veren Başaloğlu’nu, emeklilik yemeğinde ailesi, dostları ve meslektaşları yalnız bırakmadı.

İlk öğretim üyesi Prof . Dr. Başaloğlu emekli oldu

1993 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesine ilk atanan öğretim üyesi olan Prof. Dr. Hulki Başaloğlu adına veda yemeği düzenlendi. Yıllarını eğitime adayan ve 30 yıl hizmet veren Başaloğlu’nu, emeklilik yemeğinde ailesi, dostları  ve meslektaşları yalnız bırakmadı.

 

Adü’ye 30 yıl hizmet eden Hulki Başaloğlu; Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Aydın Sağlık Yüksekokulu kurucu müdürlüklerini yapan Prof. başta Tıp Fakültesi olmak üzere, Diş Hekimliği Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Yüksekokullarında çok sayıda öğrencinin yetişmesine katkısı oldu.

Adü’ye 30 yıl hizmet eden Hulki Başaloğlu’nu ailesi başta olmak üzere HAUS Centrifuge Technologiste yönetim kurulu başkanı aynı zamanda damadı Hakkı Gözlüklü ve eşi, öğretim üyesi dostları yanında yer aldı. Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Başaloğlu, katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkürlerini iletti.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER