Ak parti Aydın iftar yemeğinde gazetecilerle buluştu

banner35

Ak parti Aydın il teşkilatı Aydın basınını iftar yemeğinde ağırladı. İl Başkanı Gökhan Ökten, Skm üyeleri ve il teşkilatının yer aldığı yemekte, sohbet havasında bir buluşmanın olmasını istediğini dile getiren il Başkanı Gökhan Ökten iftar sonrası gündeme dair açıklamada bulundu ve basının sorularını yanıtladı.

Ak parti Aydın iftar yemeğinde gazetecilerle buluştu

Ak parti Aydın il teşkilatı Aydın basınını iftar yemeğinde ağırladı. İl Başkanı Gökhan Ökten, Skm üyeleri ve il teşkilatının yer aldığı yemekte, sohbet havasında bir buluşmanın olmasını istediğini dile getiren il Başkanı Gökhan Ökten iftar sonrası gündeme dair açıklamada bulundu ve basının sorularını yanıtladı. Ökten konuşmasında;

" Sahada gece gündüz çalışan bir Ak Parti teşkilatı var. Bütün birimler bütün programlara katılıyorlar. İlk önceliğimiz depremzede vatandaşlarımız oldu ve300 ayrı depremzedeyi evimizde ağırladık.

 Yarın listelerin sunulması ile birlikte İl skm toplantısını yapacağız. Aday adaylarımıza ayrı bir taahhütname aldık. Sahada en güçlü en aktif çalışmayı yapan programlar hazırlıyoruz”

Ökten basını ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek;

“Amacımız sizleri daha yakından tanımak  ve bunun için bir aradayız. Çalışmalarımızı sizlerin sayesinde duyurabilmek bizim için çok önemli.

Ökten teşkilat çalışmalarından ve seçim planlamalarından bahsederek;

"Kendi mutfağımızdan da çıkardığımız çalışmalarımız olacak. Pazartesi öğleden sonra seçim stratejisi ile ilgili toplantımız olacak.

Listelerde yer alan arkadaşlar isim ne olursa olsun cumhurbaşkanımızın bize emanetidir. En güçlü teşkilat yapısını ayakta tutmak bizim görevimizdir. Tüm vekillerimiz 17 ilçe başkanımızın vekildir. Bu bir dava kardeşliğidir. Aydının bizlerle daha güçlü olacağı inancındayız.

Özellikle HDP ve PKK nın açıklamasını takip ettiğimizde ülkenin bekasını etkileyen bir seçim olacaktır. Amacımız sadece Aydın’da Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyu alabilecek ve en yüksek vekili çıkartıp seçim çalışmalarını yürümektir." ifadelerine yer verdi.

haber:sd

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER