banner61

İSGDER Yönetim Kurulu'nda Aydınlı bir isim yer aldı!

banner35

Türkiye genelinde faaliyet gösteren İş Güvenliği Uzmanları'nın bir çatıda toplanmasına öncülük eden İSGDER genel kurulu gerçekleştirildi. Gerçekleşen Genel Kurul'da İSGDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Cihat mevcut görevine devam ederken, yeni yönetimini belirledi. Derneğin Aydın Temsilciliğini yürüten Karaköse Group Yönetim Kurulu Başkanı, Güzelhisar OSGB firma sahibi İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Evren Karaköse'nin de ismi Yönetim Kurulu'nda yer aldı. 

İSGDER Yönetim Kurulu'nda Aydınlı bir isim yer aldı!
banner66

Gerçekleştirilen Genel Kurul sonrasında İş Güvenliği Uzmanları Derneği'nin seçilen Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri belirlendi. Derneğin Aydın Temsilciliğini yürüten Karaköse Group Yönetim Kurulu Başkanı, Güzelhisar OSGB firma sahibi İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Evren Karaköse'nin de ismi Yönetim Kurulu'nda yer aldı

İSGDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Cihan gerçekleşen genel kurul sonrasında gerçekleştirdiği açıklamada; "Genel Kurulumuzu pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirdik. Yeni bir dönemin başlangıcının heyecanı içerisinde emin adımlar ile; yeni yönetimimiz ile daha aktif, daha verimli bir şekilde çalışmalarımıza güçlü bir vizyon ile devam edeceğiz. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

İşte İş Güvenliği Uzmanları Derneği (İSGDER)'nin  yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri;

Yönetim Kurulu  Üyeleri
1. Mahmut CİHAN
2. Abidin ÖZLER
3. Hülya ŞEN
4. Hüseyin ÇİÇEK
5. Oğuzhan ÇAKIR
6. Ümid Nazife İSKİT
7.Mehmet EVREN KARAKÖSE
8. Özge Can KAYA
9. Mert MAVİŞ
10.Veysel KUTLU
11.Kadir GÜNEŞ
12.Eral YÜKSEL
13. Muzaffer OĞUZ
14. Ali İhsan OTO

Denetim Kurulu Üyeleri 
1. Osman SAYAR
2.Turabi KARADAĞ
3. Eyüp CİHAN
4 Rüştü UÇAN
5. Murat ALPAY
6. Mustafa GOBEL

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER