GELECEK PARTİSİ DİDİM İLÇE BAŞKANI SALDIRIYI KINADI

banner35

Didim Gelecek Partisi İlçe Başkanı Metin Karhan; Gelecek partisi genel balkan yardımcısı Selçuk Özdağa yapılan saldırıyı Türkiye’de siyasete yapılan saldırı olarak değerlendirdi.

GELECEK PARTİSİ DİDİM İLÇE BAŞKANI SALDIRIYI KINADI
Didim Gelecek Partisi İlçe Başkanı Metin Karhan; Gelecek partisi genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağa  yapılan saldırıyı Türkiye’de siyasete yapılan saldırı olarak değerlendirdi. Genel başkan yardımcısının şoförünün silahını kullanması üzerine kaçanlardan, Selçuk Özdağın daha kötü bir sonuçla karşılaşmaktan kurtulmasının  bir şans olduğunu da konuşmasına ekledi!
Genel başkan yardımcımız Selçuk Özdağ , eski AKP millet vekilliği yapmış, bugün hükümetin Türkiye’yi içine düşürdüğü siyasi ve ekonomik bunalımdan kurtarmak için yola çıkan Gelecek Partisinde yer alması, hükümet ortağı sayın Devlet Bahçeli’yi eleştirmesi belikli birilerinin harekete geçmesine neden olmuştur! Unutulmasın ki Genel başkan yardımcımız ve tamamımızın yaptığımız görevlerde korkutularak susturulacağımızı düşünüyorlarsa, ne yazık ki kendi acizliklerini ve yanlışlarının üstünü bu menfur saldırıyla örtmenin fayda sağlamayacağının farkında değillerdir!
Başta Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu başta olmak üzere, tüm yürütme organlarımızda yer alanlar ve teşkilatlarımız, Çağdaş ve Özgür Türkiye davasına inanmış ve yola çıkmış bulunmaktayız. Görülüyor ki korku politikalarını salgın hastalık gibi Türkiye’ye yaymak isteyenler, siyaseti kirletmeye çalışanlar, belik kendi korku bataklarında debelenmenin sonarını yaşıyorlar.


Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2021, 11:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER