Teşekkür Ediyoruz Sayın Valim

Gazeteciler ve basın mecrasına  gösterilen ilgi ve yaklaşım bizler için çok kıymetlidir. Halkı aydınlatmak ve topluma doğru, ilkeli haber akışını sağlamak mesleğimizin gerekliliğini oluşturur. Karşılığında gösterilen ehemmiyet bizleri daha da onurlandırır.

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Aydın Şube güzel bir yapılanmaya girerken, kurumsal kimlik adına oluşturduğumuz istişarelerimizin karşılık bulması konusunda Aydın Valimiz Sayın Yakup Canbolat’a çok teşekkürlerimi sunuyorum. Derneğimize yapmış olduğu iade-i ziyareti çok değerli bulduğumu ayrıca biz gazetecilerle ile olan diyalogundaki samimiyet için de onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Kurumların ve en önemlisi en büyük mülki amirin göstermiş olduğu karşılık ülkenin 4. Gücü olan basın kolunun önemini vurgulamak adına önem taşımaktadır.

 Aydın Bölgesi bizler için çok güzel bir coğrafya. Bu bağlamda kurumların ve yerel basının arasındaki ilişkiler şehre daha da katkı sağlayacaktır. Atılacak olan her adım ve üretilen fikir alışverişlerindeki ciddiyet Aydın bölgesinin geleceğine ışık tutacaktır. Tekrar Sayın Valimize ziyaretinden ötürü saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.