Tekme Tokat Siyaset

Bakalım daha neler göreceğiz diyerek makaleme giriş yapmak istiyorum. Siyasetin ve siyasi temsilcilerin derdinin vatan mı yoksa birbirlerine girmek mi olduğunu yıllardır çözemedik. Çözmekte mümkün değil.

Ülke için görüşmelerin yapıldığı halkın vekillerinin ve halkın temsilcilerinin bu yumruk yumruğa göstermiş oldukları performans gözlerimi yaşarttı. Evet!!! Eleştiriyorum; çünkü bu dönemeçte görmek istediğimiz görüntüler asla bunlar değil. Siyasi ideolojiler farklı olabilir, çözüm noktasında uzlaşamaya bilinir. Fikir çatışmaları olabilir ki olacaktır da…. Sonuçlar ise dayak cennetten çıkmadır sözüne mi bağlanıp çözülecektir sormadan edemeyeceğim.

Toplumun bu dar boğazdan kurtarılması beklenirken ,beklentilerin çok başka eylemlerle çıkış yolu bulma gayreti umut verici. Yönetenlerin göstermiş olduğu halka vermiş olduğu tablo önümüzdeki sürece derin bir etki bırakacak gibi…. İnsanlar üzerindeki gerginlik, mutsuzluk ve çıkış yolu bulamamadaki savaşı göz önünde bulundurularak, profesyonel tavırların sergilenmesi ve topluma huzur vermesi hep geri planda kalır; bu vaziyet hep bu şekilde işleyiş gösterir.

Sayın temsilciler!!!! Kabadayılıkla hiçbir sonuca varılamayacağını elbette ki bilirsiniz fakat söylemler ve eylemler çelişince nasıl çıkarsınız bu işlerin içinden bilemiyorum…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.