TEK ADAM; İÇİN RAHAT OLSUN

Göz yaşlarımı akıttım bugün usul usul;  bugün çok buruk ve donuk bir gün…Bugün 10 Kasım…. Yüreklerimizin ağladığı gün bugün. Niye mi? Çok hasretiz sana.

83 yıl geçmiş Atam tam tamına 83 yıl….. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlardayız. Türk Milletinin yüce kahramanı, seni ebediyete uğurlasak da bizlere emanet ettiğin ve miras bıraktığın Cumhuriyet’e kanımızın son damlasına kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. İçin rahat olsun.

 Var oluşumuzun, özgürlüğümüzün, TC kimliğimizin tek mimarı sensin. Olmayacak Atam yapamayacaklar, bizi yıkamayacaklar, özgürlüğümüzü elimizden alamayacaklar, bu toprakları parçalayamayacaklar. Böylesine vatan aşkına bürünmüş yürekler olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti yapılan oyunların içinde yer almayacaktır. Emanetin başımızın üstüne, ilkelerin ilelebet bizimle. Aydınlık yolları karartmak isteyen çürümüş zihniyetlere asla fırsat verilmeyecektir. İçin rahat olsun.

Çizdiğin yoldan, kurduğun Cumhuriyet’ten asla ve katiyen vazgeçmeyeceğiz. Dünyaya gelmiş geçmiş ulu önder, tek lider, tek adam…. Rahat uyu, için rahat olsun

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.