Gençler, Sultanhisar’da geçmişle buluştu

banner35

AYDIN (İHA) - AYDIN GENÇLİK MERKEZİ’NDE GÖNÜLLÜ GENÇLER, GERÇEKLEŞTİRİLEN KÜLTÜR GEZİLERİYLE HEM AYDIN’I DAHA YAKINDAN TANIYOR HEM DE TARİHLE İÇ İÇE BİR GÜN GEÇİRİYOR.

Gençler, Sultanhisar’da geçmişle buluştu

Aydın Gençlik Merkezi’nde gönüllü gençler, gerçekleştirilen kültür gezileriyle hem Aydın’ı daha yakından tanıyor hem de tarihle iç içe bir gün geçiriyor.

Aydın Gençlik Merkezi’nde gönüllü gençlere yönelik etkinlikler aralıksız devam ediyor. Gençlerin sosyal, kültürel alanda aktif olmalarını ve Aydın’ı daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kültür gezilerinin, bu hafta ki durağı Sultanhisar oldu. Geçmişinde bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Aydın’ın önemli antik kentlerinden olan ve “eğitim kenti” olarak bilinen Nysa Antik Kenti’ni ziyaret eden gençler, hem Aydın’ı tanıdı hem tarihle iç içe bir gün geçirdi. Geçmişle bulaşan gençler, kültür miraslarının önemini de daha yakından anladı.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada “Bugün genç ofis ekibi olarak doğanın ve tarihin güzelliklerini keşfettik ve tadını çıkardık. Sultanhisar Antik Kenti’nde geçmişle buluştuk ve muhteşem bir gün geçirdik” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER