TÜM YEREL SEN VE BELEDİYE İŞ ATEŞ SAVAŞÇILARINI UNUTMADI

banner35

Türkiye’de her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası’nda Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’na ve Başkanı Mehmet Serdar Adanır’a ,Tüm Yerel Sen Aydın Şube ve Belediye İş Sen başkanları ve yönetimi kahvaltı düzenledi.

TÜM YEREL SEN VE BELEDİYE İŞ ATEŞ SAVAŞÇILARINI UNUTMADI

Türkiye’de her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan  İtfaiyecilik Haftası’nda Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’na ve Başkanı Mehmet Serdar Adanır’a ,Tüm Yerel Sen Aydın Şube ve Belediye İş Sen başkanları ve yönetimi kahvaltı düzenledi.

Ateş Savaşçılarını unutmayarak, bu önemli günlerinde yalnız bırakmayan Tüm Yerel Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Bozkurt ve Belediye İş Sen Başkanı Hidayet Özer ve yönetimleri önemli ve zor görevlerinde kendilerine moral kaynağı oldular. Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Serdar Adanır öncülüğünde başarıdan başarıya koşan ekip, Bu yaz döneminde yaşanılan yangın felaketlerinde göstermiş olduğu fedakarlıklar ve görev aşkıyla gönüllere ateş savaşçıları olarak kazındılar. Yapılan bu nezaketli davranıştan duyduğu mutluluğu belirten başkan ve ekibi, Bozkurt ve Özer’e teşekkürlerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2021, 15:58

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER