TİNGADER YENİ GENEL BAŞKANI ŞENER TAŞGÖREN

banner35

TİNGADER YENİ GENEL BAŞKANI ŞENER TAŞÖREN YÜRÜTME KURULU ÜYELERİNİN oy bütünlüğüne aldığı karar üzerine genel başkanlığına getirilmiştir.

TİNGADER YENİ GENEL BAŞKANI  ŞENER TAŞGÖREN

Şener Taşören Tingader genel başkanlığında teşkilatlandırma dan sorumlu genel başkan yardımcılığı yapmaktadır. Görev yaptığı süre içerisinde Tingaderi yurt dışı dahil Türkiye çapında 68 şube örgütlülüğü sayısına taşımış, bugün Türkiye'de İnternet gazteciliği ve  gazetecilik konusunda en büyük örgüt yapısına ulaştırma konusunda üstün gayret  ve çalışmalar sunmuştur. Yurt içi ve yurt dışı daimi basın kartı sahibi olan Şener Taşören, genel merkez yüksek istişare başkanlığı ve başkanlar kurulunda yeni görevi olan genel başkanlığı memnuniyetle karşılanmış, heyecan  yaratmıştır!  Şube başkanlıkları bu görev değişiminin örgüt yapısına iç dinamizmi kazandıracağı, bütünlük ve gazeteciliğin yurt içi ve dışında örgütsel gelişiminin, umut ve direnç yapısının çıtasını yükselteceğini, 4. Güç anlayışına ivme kazandıracağı konusunda inançlarının yüksek olduğunu belirten sayısız mesajların alındığını, telefonlarla kutlamaların devam ettiği gözlemlenmektedir. Genel başkanlık örgütlülüğü kapsamı içerisinde olan bulunan Yüksek istişare kurulu başkanı Baki Şen tarafından Şahsen  aranılarak kutlama mesajı iletilmiştir. 
Örgütün ve tüm ana kademeleri de görev yapanlar tarafından heyecanla karşılanırken yapılacak çalışmaların içerisinde başarı kaydecekleride belirtilmiştir. 
Yeni başkan şener Taşören aynı zamanda SKY televizyonunun Türkiye temsilciliği yapmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, 06:37

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER