TİNGADER Genel Merkez Basın Açıklaması

banner35

TİNGADER Merkez Yürütme Kurulu Filistin’de süren katliam hakkında basın açıklamasında bulundu.

TİNGADER Genel Merkez Basın Açıklaması

“FİLİSTİN, ABD'nin emperyalist yapılanmanın Ortadoğu üzerindeki hakimiyetini sağlamak ve Filistin halkının bağımsızlık savaşını engellemek için İSRAİL üzerinden  yaptığı saldırılara, yıllardır canlarıyla bedel ödeyerek savaşarak direnmektedirler.

ABD'nin yaptığı oyunlar; İSRAİL zulmünü ve varlığını meşrulaştırmak için kuzeyde Rusya', UKRANYA, güneyde Hamas'a, İSRAİL ile karşı karşıya başlattığı   bir BOP projesinden başka bir şey değildir.

Avrupa devletlerinin kısaca G8’ lerin taraf olduğu Küresel değişimin başlangıç noktası olan Ortadoğu dünyayı bir felaketin eşiğine götürürken adınada küresel değişim diyerek bir yandan da ABD'nin siyonist başkanı Biden'nin siyasi geleceğinin parlatılması uğruna çocuklar korku ile ölüyorlar. Kadınlar ağlayarak ölüyorlar. Erkekler çaresizlik içinde ölüyorlar.

Emperyalist ve siyonist yapılanma kin ve nefret söylemleriyle dünyayı küresel yapılanma adına dinamiti ateşleme üzere irili ufaklı devletleri silahlandırarak, olası bir felaketi Dünya'ya Ortadoğudan başlayarak yaşatma çabasının çıkış noktası  içindeler.

İsrail ABD tarafından Ortadoğu’da konuşlandırılırken, tüm hesaplar bugüne göre yapılmıştı. Filistin yanarken ABD Emperyaliz mi Filistin için, ateşkes kararını ortadan kaldırmanın, milyar dolar yardımın İSRAİL için karara bağlanmanın  mutluluğunu yaşıyor.

Siyonizme karşı Ortadoğu ülkelerinin birliği artık mümkün görülmezken, Dünya'nın tepkisi gözlenmektedir. Kahrolsun ABD ve Emperyalizm. Kahrolsun Siyonizm.

Tingader bu yapılanmanın Ortadoğu politikasını, Filistin halkına yapılan bu zulmü kınıyor ve Filistin halkının bağımsızlık mücadelesinin yanındadır” ifadelerine yer verildi.

haber: selva demirci

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2023, 13:54

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER