Nilgün Kasap" HAYATI PAYLAŞMANIN ENGELİ YOK "

banner35

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Kadın Kolları Başkanı Nilgün Kasap, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajını yayınladı.

Nilgün Kasap" HAYATI PAYLAŞMANIN ENGELİ YOK "

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Kadın Kolları Başkanı Nilgün Kasap, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajını yayınladı. Başkan mesajında;

“Engellilerimizin toplumsal hayatın her alanında varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecektir. Engelli vatandaşlarımızın normal bir hayat sürmeleri herkesin olduğu gibi onların da öncelikli haklarıdır. Ancak böyle bir durum toplumsal duyarlılık oluşturmakla mümkündür. Engelli bireylerin, toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelsiz bir yaşam için farkındalığımızın artması adına özel ve anlamlı bir gündür.

Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayata katılımlarının sağlanması, hayat standartlarının yaşanılabilir bir hale getirilmesi, geleceğe daha umutla bakabilmeleri,  çağdaş toplum düşüncesinin bir parçasıdır. Sosyal sorumluluk bilinciyle, engelleri kaldırmak, hayat mücadelelerinde yanlarında olmak, onları üretkenliğe ve hayattan keyif almaya teşvik etmek adına yapılacak bütün çalışmalar, engelli kardeşlerimizin yaşamlarını güzelleştirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Sevgi, saygı ve empati ile her türlü engelin üstesinden hep birlikte gelebiliriz.

Karşılaştıkları her türlü güçlüğe rağmen bıkmadan, yılmadan azimle çalışan, onurlu duruşları ve başarılarıyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerimin  ve kıymetli ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü gönülden kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve huzur dolu bir hayat diliyorum.

Bir gün değil, her gün yanlarında olduğumuzu belirterek, selam ve sevgilerimi sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER