GENEL SEKRETER DEMİR” Yok saydığınız emekliler 17 milyondur”

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir, emekli toplumuna yapılan zam oranlarının yetersizliğinden yakındı ve konuyla ilgili açıklamada bulundu.

GENEL SEKRETER DEMİR” Yok saydığınız emekliler 17 milyondur”

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir, emekli toplumuna yapılan zam oranlarının yetersizliğinden yakındı ve konuyla ilgili açıklamada bulundu. Demir;

“Sosyal yapıda sınıflar arasında yaratılan uçurum, bir avuç kapitalist ve yanlı  kesimi mutlu ederken, bu kötü gidiş ülkenin içine düşeceği geleceğin felaketine neden olacaktır.

Yok saydığınız emekliler 17 milyondur. Doğacak sorunlar ve derinleşen yoksulluk, düzeltemeyeceğiniz derin yaralar açacaktır.

İsraf ve şatafat enflasyonun süsü, çiçeği gibi duruyor ama bu lükstür ve vazgeçemeyeceğim bu hastalık,  emekçinin ve emeklinin ekmeği ve kazanılmış hakları üzerinden devam ettirmeye çalışmanız enflasyonun asıl nedenlerindendir.

Ülke faiz ve dolar üzerinden yaratılan lobinin eline ve kontrolüne verilmiştir. Emekçi ve emekli enflasyonun sebebi değil, finans ekonomisi bunun sebebidir.

Bir kesim sınırsız zenginleşirken, emekli ve emekçi açlığa göz göre göre mahkum edilmiş, ölüme terk edilmiştir.

Bu hesap sorulacaktır, sorulmalıdır. Bugün alanlara sizleri uyarmaya çalışan ve seslerini duyurmaya  alışan emekliler, yarın hak arayışları için çoluk çocuk birlikte yürüyecek, verilmeyen hakları için onurluca  mücadele edecektir.

Bu dava devam eder, bu dava tarih yazar” ifadelerine yer verdi.

haber:sd

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2023, 12:59

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER