Genel Sekreter Demir” Hak verilmez alınır"

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir, emeklilere verilen yüzde 5’lik zam üzerine çok önemli açıklamada bulundu.

Genel Sekreter Demir” Hak verilmez alınır"

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir, emeklilere verilen yüzde 5’lik zam üzerine çok önemli açıklamada bulundu. Demir; “Bu oyunun bir parçası olmayacağız” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti.

“Örgütlenmenin bu dönem göz ardı edilmeyecek kadar önemli olduğunu görüyor, biliyoruz”

“Bu sistem emek ve emekçiden yana örgütlenme gücünü kırmak için elinde ki ekonomik güç enstrümanını kullanıyor. Bu güce karşı aslında daha güçlü ve bilinçli bir yapılanmalara yönelmesi gerekiyor emekli kitlesinin! Örgütlenmenin bu dönem göz ardı edilmeyecek kadar önemli olduğunu görüyor, biliyoruz.

Genel merkezimizin ve örgütün, ayakta en önemli argüman olarak kalması, emekli kitlesini bekleyen tehlikelere karşı güç olarak varlığını savunması çok önemlidir.

“Yaşamamızı istemeyenler "alın bu zammı başınıza çalın”

Hiç birimiz örgütümüzün hiç bir kademesinde bulunanların bu  sorumluluktan uzak durması söz konusu bile olmamalıdır. Her geçen gün küçük adacıklar halinde oluşan sözde emekli sendikalarının,  düzenin bir parçası olmaktan başka bir şey olmadıkları ortadadır! Bu oyunun bir parçası olmayacağız! Yaşamamızı istemeyenler "alın bu zammı başınıza çalın." Bu yıl emekli yılı değil, Emeklinin yok edilmesi için yola çıkılmış yılı olarak ilan edilmesini cesaret edip söylemeyenlere sözümüz" Hak verilmez alınır." İfadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 18:21

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER