Genel sekreter Demir” Emeklinin oluşacak örgütlü gücü, Türkiye'nin önünü açacaktır"

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir, emekli toplumunun sendikal hakkının ve örgütleme gücünün kısıtlanamayacağını belirterek konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Genel sekreter Demir” Emeklinin oluşacak örgütlü gücü,  Türkiye'nin önünü açacaktır"

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir, emekli toplumunun sendikal hakkının ve örgütleme gücünün kısıtlanamayacağını belirterek konuyla ilgili açıklamada bulundu. Demir;

“14 Milyon Emeklinin sendikal hakkını kısıtlamayacaksınız. Statü yasasının verip, masaya oturmasından çekinmeyeceksin.

Asıl korku ve çekinceniz, Emeklinin daha fazla açlık sınırının altında yasamasından olmalıdır.

Yarınlar, Emeklinin örgütlü gücüyle aydınlığa, tokluğa, adalet ve özgürlüğe ulaşacaktır. Siyasi tercihimiz hiçbir partinin yolu değil özgürlük, hak , hukuk, sosyal devlet ve adaletten yana olduğunun bilinmesini istiyoruz!

Emeklinin örgütlü gücüyle, örgütlü Türkiye'sine giden yolu açacaktır.

Hükumetin, Alevilerle, başörtüsüyle algı yönetimini seçim siyasetine dönüştürmeyi, Türkiye’nin yoksulluğunu, Emeklinin çekilmez hayat şartlarını, tarımda yok oluşu, üretim ekonomisi yerine finans ekonomisiyle Türkiye’nin ekonomisinin dışa ve sermayeye bağımlı bataklıktan kurtaramayacak durumda olduğu gerçeğini örtülemeyecektir.

Emeklilerin korku ve yıldırma politikalarına karşı kaybedecek hiçbir şeylerinin kalmadığı, yaşama konusunda umutlarının bir tek parlamenter sisteme dönüş ve bu sistemde örgütlü gücüyle kendi alternatif çözümleriyle sosyal yaşamda insanca yaşamanın çarelerini üretip direnç ve umutla kazanmalarını başka bir mücadele alanlarının olmadığının bilincinde yola devam diyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: selva demirci

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2022, 13:31

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER