ERDAL DEMİR”LOZAN EMPERYALİZME KARŞI KAZANILMIŞ BİR ULUSAL ZAFERDİR”

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir, Lozan Antlaşması’nın 99 yılında gün açıklamada bulundu.

ERDAL DEMİR”LOZAN EMPERYALİZME KARŞI KAZANILMIŞ BİR ULUSAL ZAFERDİR”

2021 Tüm Emekliler Sendikası  Genel Sekreteri Erdal Demir, Lozan Antlaşması’nın 99 yılında gün açıklamada bulundu. Demir açıklamasında;

“Sevir antlaşmasıyla Osmanlının son nefesini kesip hesap kapatmak isteyen emperyalistler beklenmeyen bir hamleyle kendilerini” Lozan” ile karşı karşıya bulunca bugün o günün sokunu üstünden atamamış, hala unutulmayan şu cümleyle uyuyorlar” BİR GÜN SİZDEN SEVİR’İN İNTİKAMINI ALACAĞIZ” demişilerdi! İşte Lozan böylesine bir zafer, demokrasinin ufku, bağımsızlığın ateşi ve Cumhuriyetin temel yapısında var olan bir zaferdir! Bu 99. Yılda Lozan’ın ışığını söndürmeye çalışan ve içte dışta bu anlayışa destek olmak isteyenler bilmelidirler ki Lozan’ın yaratıcısı milli ruhun yok olması söz konusu olmadıkça bu hülyada rüya görmeye devam edeceklerdir!

Bu büyük millet, içinde milli ruhun kahramanlarını barındırdıkça, içte ve dışta ki hainler bu ülke üzerinde tutmaya çalıştıkları kara bulutları felakete asla döndüremeyeceklerdir! İlmin ışığından, barışın ilkelerinden asla kopmayacak olan milletimiz, ülkesinin bağımsızlığından da, Cumhuriyet’in ilkelerinden ve kavramlarından da asla öndün vermeyecektir” ifadelerine yer verdi.

Haber: selva demirci

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2022, 16:46

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER