Demir "Umut ve direnç mücadelemizin elde ettiği bir küçük parçadır”

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir bugün netleşen zamlı memur emekli aylığının belli olması ile birlikte konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Demir "Umut ve direnç mücadelemizin elde ettiği bir küçük parçadır”

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir bugün netleşen zamlı memur emekli aylığının belli olması ile birlikte konu ile ilgili açıklamada bulundu. Umut ve dirençle gösterilen mücadele sonucunda elde edilen sonuca, sendikal anlamda katkılarını dile getiren Demir;

“Seçim Ekonomisiyle Emeklilere verdiklerini sandıkları oran, aslında "umut ve direnç mücadelemizin" elde ettiği bir küçük parçadır. Lütuf değildir. Asla da olmayacaktır.

Bu mücadele statü yasasını çıkarıp, dişe diş pazarlık masasına oturuncaya kadar sürecektir. Sendikaların örgütlenmesinin önünde ki engelleri kaldırıncaya kadar sürecektir.

Memleketin bütün değerleri yandaş zenginliği ve emperyalistlerin ağababaları için satılırken, önümüze konan sus payı bizi mücadelemizden yıldırmayacak, aksine mücadelemiz, ülkenin her yanında ki Şubelerimiz ve temsilciliklerimizle daha da güçlenecektir” ifadelerine yer verdi.

haber:selva demirci

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2023, 21:45

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER