banner61

ÇYDD 16. TÜRKEL MİNİBAŞ GENÇLİK YAZ KAMPI KUŞADASI’NDA GERÇEKLEŞTİ.

banner35

Çağdaş Gençlik öğrenmek, tartışmak, üretmek ve sorunun değil, çözümün bir parçası olmak için Çağdaş Gençlik Merkez Birimi ev sahipliğinde, Kuşadası Ada Camping’te düzenlenen ÇYDD Aydın ve ÇYDD Kuşadası şubeleri destekleriyle ÇYDD 16. Türkel Minibaş Gençlik Yaz Kampı’nda bir araya geldi.

ÇYDD 16. TÜRKEL MİNİBAŞ GENÇLİK YAZ KAMPI KUŞADASI’NDA GERÇEKLEŞTİ.
banner66

Çağdaş Gençlik öğrenmek, tartışmak, üretmek ve sorunun değil, çözümün bir parçası olmak için Çağdaş Gençlik Merkez Birimi ev sahipliğinde, Kuşadası Ada Camping’te düzenlenen ÇYDD  Aydın ve ÇYDD Kuşadası şubeleri destekleriyle ÇYDD 16. Türkel Minibaş Gençlik Yaz Kampı’nda bir araya geldi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençlerimizin yanı sıra ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Lale Pilatin, ÇYDD Genel Yazmanı Gülsen Akbulak ile ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Garip Başakçi, Tanzer Boğan, Gülnaz Kocabaş, Bahattin Carav, Deniz Garip Yılmaz ve Berfin Kuruş, Çydd Aydın Şube Başkanı Keriman Yılmaz ve Çydd Kuşadası Şube Başkanı Cilen Karakuş'un katıldığı etkinlik programı kapsamında, birbirinden özel konu başlıkları ve konuklarla söyleşiler düzenlendi.

Kampın üçüncü gününde “Büyük Zaferin 100. Yılı ve Gençlik” başlığıyla 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve Eski Milletvekili Umut Oran’ın katılımıyla “Atatürk Nasıl Bir Gençlik İsterdi?” konulu söyleşi gerçekleşti. 130 ÇYDD’li gencimizle bir araya gelen Sayın Başbuğ ve Oran, Büyük Atatürk'ün ülkenin geleceğini gençlere emanet ederken ne kadar doğru düşündüğünü bir kez daha vurguladı.

Kampın dördüncü gününde “Türkiye’de dergi kültürü ve yayıncılık” temalı söyleşiyi Kafa Dergisinin genel yayın yönetmeni  Ayça  Derin Karabulut gerçekleştirdi.

Altı gün süren kamp boyunca gençlerimize yönelik eğitimler, sosyal ve kültürel atölyeler gerçekleştirildi.

Organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e, Aydın Büyükşehir Belediyesi"ne, Kuşadası Belediyesi"ne, Arya Turistik İşletmesine, kampa katılımcı olarak gelen tüm konuklarımıza, üyelerimize,  teşekkürlerimizi iletiyoruz. Çağdaş Türkiye'nin gelecek güvencesi olmaktan gurur duyuyoruz. Hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Çağdaş Gençlik, dün olduğu gibi bugün de geleceğin sözünü yazmaya devam ediyor.

Geleceğin sözünü gençlik söyleyecektir!

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2022, 08:52

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER