BAŞKAN YILDIRIM GÜVEN TAZELEDİ

banner35

Aydın Bölgesi'nde başarılara imza atan ve giderek gönüllüleri ile birlikte büyüyen Yeni İz Derneği 1. Olağan Genel Kurulu'nu Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın katılımıyla gerçekleştirdi.

BAŞKAN YILDIRIM GÜVEN TAZELEDİ

Aydın Bölgesi'nde başarılara imza atan ve giderek   gönüllüleri ile birlikte büyüyen  Yeni İz Derneği 1. Olağan Genel Kurulu'nu Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın katılımıyla gerçekleştirdi. Yeni İz Derneği Kurucu Başkanı Perihan Yıldırım ve yönetimi güven tazeledi.

Efeler İlçesi'nde 20 Mayıs 2020 tarihinde kurumsal kimliğini kazanan ve resmi kuruluşunu tamamlayan dernek, ihtiyaç sahiplerine her türlü desteği yaparak bir yıl içinde birçok yere  yardım elini uzattı. Kızılcaköy Mahallesi'nde Anadolu Yakası Düğün Salonu'nda yapılan Gnel Kurul'a ; Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, derneğe katkı sunan kurum ve kuruşların yöneticileri ve esnaflar ile Yeni İz Derneği yönetimi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından genel kurulun daivan üyeleri belirlendi. Divan Başkanlığı'nı Gülsevil Ergünoğlu'nun yaptığı kurulda, Başkan Atay başta olmak üzere katılımcılara plaket takdim edildi. 

Dernek Kurucu Başkanı Perihan Yıldırım;

"Bugün geldiğimiz nokta ve buradaki manzara muazzam. Öncelikle bize bugüne kadar katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Aydın Yeni İz Platformu olarak sosyal medyada yardım yapmaya başladık. Bugün devletimize ve milletimize hizmet etmek için 8 Mayıs 2020 tarihinde dernek haline geldik. Aydın’da birçok iş yaptık, birçok yüreğe dokunduk. İz Bırakabilmek sloganıyla yola çıkmıştık. Bu noktada kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaptık. Katkı sunanlara sonsuz teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay;

"Perihan hanım bize gelip yaptıklarını ve yapmak istediklerini anlattığında, ben her türlü desteğe hazır olduğumu söylemiştim. Bugün yine söylüyorum, sizin toplumsal olarak yapacağınız bütün faaliyetin sponsoru olmaktan Efeler Belediye Başkanı olarak mutluluk ve onur duyuyorum. Hepinize bu konuda teşekkür ediyorum. Bunun en güzel örneğini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gösterdiniz. Bundan sonraki bütün etkinliklerinizin, sadece yerel de değil tüm ülke ve uluslararası faaliyetlerinizin maddi ve manevi sponsorluğunu Efeler Belediyesi üstlenmeye hazırdır." ifadelerine yer verdi.

Genel Kurulda yeni Yönetim Kurulu Listesi belirlendi; 

Asil Yönetim Kurulu Liste:

Perihan Yıldırım

Mustafa Benli

Ayşe Harmankaya Güzel

Aslı Helvacı

Şükran Tütüş

Mert Sarıgül

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER