BAŞKAN DEMİR” BİR EMEKLİNİN BAŞ VURACAĞI TEK RESMİ ADRES”

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası emekliler için en doğru, en yerinde hizmetlere devam ediyor.

BAŞKAN DEMİR” BİR EMEKLİNİN BAŞ VURACAĞI TEK RESMİ ADRES”

2021 Tüm Emekliler Sendikası emekliler için en doğru, en yerinde hizmetlere devam ediyor. Sendikanın yeni binasının açılışından sonra üyelerine ulaşmada iletişim bilgilerini güncelleyen Genel Merkez sendikal tüm faaliyetlere emin adımlarla ilerliyor.

 Konu ile ilgili Sendikanın Aydın Şube Başkanı Erdal Demir ise;

“Bir emeklinin baş vuracağı tek resmi adrestir. Sorununuz ve sorunuz  genel merkezde ve seksen bir ilde bir o kadar ilçede cevap bulacaktır. 2021 Tüm Emekliler Sendikası Türkiye’de yaşayan 13,5 milyon emeklinin kaybedilmiş ve kazanılacak haklarını savunmak insanca yaşayacağı bir ülkede sınıf ve kitle sendikacılığı yapma amacıyla hükümetin kapatma eylemlerine rağmen yeniden Türkiye’de tek resmi olma hürriyetini kazanmış, emeklileri tek çatı altında toplama amacıyla yurdun her köşesinde örgütlenme eylemlerine devam etmektedir. Sınıf ve kitle sendikacılığı mücadelesinden her türlü kapatma ve engelleme eylemlerine karşı yılmadan yola devam azminden vazgeçmeyecektir.

13 milyon emekliye çağrımızdır ”Gücümüz; birlikteliğimizdir, ayrışmalar kapatma zihniyetine sahip yönetime verilen en büyük tavizdir”

Haber editörü: sd

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022, 14:06

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER