Aydın’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kerim Rota, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

banner35

2023 yılında yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri kapsamında Aydın’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Efeler’deki Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne (ABGC) de nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydın’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kerim Rota, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

2023 yılında yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri kapsamında Aydın’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Efeler’deki Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne (ABGC) de nezaket ziyaretinde bulundu. Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli ve il yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği Rota’yı ziyarette, ABGC Başkanı Cem Ulucan ve yönetimi ağırladı. Başkan Ulucan, cemiyetin faaliyetleri ile gazetelerin ve basın mensuplarının sorunları hakkında Rota’yı bilgilendirdi. Rota da, iktidara geldiklerinde hayata geçirecekleri hizmetleri anlattı. Başkan Ulucan, ziyaret için başkanlar Rota ve Milli ile parti yöneticilerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2022, 17:23

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER