2021 Tüm Emekliler Sendikası’nın Ankara Yeni Mahallede Küçük Bir Ormanı Var Artık

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası ormanlara ,doğaya, yeşile sahip çıkmak adına ağaç dikme etkinliğine katıldı.

2021 Tüm Emekliler Sendikası’nın Ankara Yeni Mahallede Küçük Bir Ormanı Var Artık

2021 Tüm Emekliler Sendikası  ormanlara ,doğaya, yeşile sahip çıkmak adına ağaç dikme etkinliğine katıldı.  Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte emekliler adına ilk ormanı oluşturan sendika,  gelecek nesillere örnek bir eylem gerçekleştirdi. Ormanları yakanları, katliam yapanları, ranta açanları kınama sloganını da mesaj olarak ileten, Sendika genel merkez ;konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada;

“Orman ve doğa katliamcılarına bir mesaj olsun istedik. Bu amaç ile Ankara Büyükşehir Belediyesi  ve 2021 Tüm Emekliler Sendikası ile birlikte ağaç dikme şenliği etkinliğinde ağaçlarımızı diktik ve ilk emekliler adına ormanımızı oluşturduk ..Gelecek nesillere bir orman bırakmanın gururunu ve onurunu hep yoldaşlar ile birlikte yaşadık...Bize orman sevgisini bırakan Mustafa Kemal Atatürk'e, Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür / ve bir orman gibi kardeşçesin” diyen Nazım Hikmet Ran'a tüm bu duyguyu bize aşılayan ailemize, öğretmenlerimize minnettarız..

Ormanlarımızı yakanları, katliam yapanları, ranta açanları da ayrıca kınıyoruz .

Orman, oksijen alma sebebimiz canımız sıkıldığında bir nefes almak, keyif yapmak, o manzara da mutlu olmak kadar güzel bir duygu olamaz. Dilerim bu ormanımızı da kimse katletmez, kesmez ..

Bu anlamlı etkinliğimize katılan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Mansur Yavaş'a belediye çalışanlarına, ziraat mühendislerimize, Park ve bahçeler müdürlüğüne ve Ankara şubelerimize çok teşekkür ederiz ve Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesine der gibi bir küçük orman oluşturduk” ifadelerine yer verildi.

haber:selva demirci

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER