2021 TÜM EMEKLİLER SENDİKASI GENEL SEKRETERİ HÜKÜMETE SESLENDİ”YETTİNİZ ARTIK”

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir hükümete seslendi

2021 TÜM EMEKLİLER SENDİKASI GENEL SEKRETERİ HÜKÜMETE SESLENDİ”YETTİNİZ ARTIK”

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir hükümete seslendi;

“Üretim ekonomisinden finans ekonomisine geçen, Cumhuriyet’in birikimlerini ve varlıklarını çar çur edip yok fiyatına satan, Katarlıların  ali cengiz oyunlarıyla kamu kuruluşlarımızı baş başa bırakıp devleti zarara uğratan bu sistem, içinden çıkılmaz bir ekonomik bunalım ile karşı karşıyadır. Her değişen maliye bakanıyla bir hezimet yaşayan bu millet, şimdi de  ekonomiyi nasıl yönettiği belli olmayan, gözlerinin ışıltılarına milleti hipnoz eden bugünkü maliye bakanı, ekonomiyi, faizlerle, zamlarla fakir fukaranın elindeki son lokmaya göz dikerek kurtarmaya çalışıyor.

 Bir tarafta zenginlik içinde saltanat sürenler diğer tarafta yarın sabah bir lokma ekmeği çoluğuna çocuğuna nasıl getireceğini düşünen milyonlarca insanlar ve artık varlıkları bile inkar edilen yok sayılan emekliler.

 Bu sistemin ekonomik zulmü, yokluk ve fukaralık yaratma politikası, bu milleti çaresizliğe ve şaşkınlığa sürüklemiştir. Akıl almaz zamlarla millette olmayan elde avuçtaki son kuruşu dahi almayı hedefleyen bu ekonomik yapı ,üstünden geçilmeyen köprülerin, tünellerin ,uçak konmayan hava alanlarının müteahhitlerine ödeme yapmak için(dolarla) hedeflemektedir.

Zamlarla yok olan tarım, ziraat, sanayi, evinde ışık yakmaya korkan emekliler ayakta durmaya çabalarken , milletin aklıyla fikriyle, emeklinin varlığıyla oynayan sistem şaka gibi elektriğe yüzde 30 zam bir daha getirmiştir. Akaryakıta bir yılda yüzde 300 zamla ekonomiyi kitler duruma getiren hükümet masada can çekişen bu ülkeye daha fazla zarar vermeden demokrasiye giden yoku açıp, erken seçimi getirmelidir. Milletin önüne konacak sandık ülkenin geleceğidir.

Bu ülkenin göz göre göre STEKFLASYON’A gidişi engellenmelidir. Temerrütte düşmesi an meselesidir.

Bu ülkede 13,5 milyon emekliyi hiç kimsenin görmemezlikten gelip yok saymasına demokrasiye sahip çıkarak sandık başında vereceğimiz cevapla geçit vermeyeceğiz. Bir tarafın mutluluğu diğer tarafta ülkenin ve emekten yana geçinenlerin geleceğini karatmaya neden olmayacaktır.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 23:13

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER