2021 TÜM EMEKLİLER SENDİKASI DİDİM’DE TEMSİLCİLİĞİNİ OLUŞTURDU

banner35

Yurdun her köşesinde örgüt ağını genişletme çalışmalarına hızla devam eden 2021 Tüm Emekliler Sendikası, Aydın bölgesinin Didim ilçesin de oluşturulan temsilcilikle, şube ve temsilcilik sayısına bir yenisini daha eklemiş oldu

2021 TÜM EMEKLİLER SENDİKASI DİDİM’DE TEMSİLCİLİĞİNİ OLUŞTURDU

Yurdun her köşesinde örgüt ağını genişletme çalışmalarına hızla devam eden 2021 Tüm Emekliler Sendikası, Aydın bölgesinin Didim ilçesin de oluşturulan temsilcilikle, şube ve temsilcilik sayısına bir yenisini daha eklemiş oldu! Konuyla ilgili bir açıklama yapan 2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir; Türkiye’nin en büyük siyasal ve sosyolojik sorunlarından olan örgütsüz toplum yapısı anlayışını ve engellerini yıkmak adına, örgütlülük kavramının en önemli unsurlarından olan Sendikacılık, giderek bilinçli bir yönetim şekliyle, zayıflatma ve hatta yok sayılma politikaları ile güçsüzleştirilmek istenmektedir! Bugün var olan sistem, Taşeronluk yapılanmasıyla, örgütlü sendikacılığı hedef alarak, kendi ve sermaye yapısının önünü açma ve güçlendirme adına yıllardır bilinçli politikalar üretmektedir!

Biz 2021 Tüm Emekliler Sendikası olarak bu anlayışa karşı bir duruşla Türkiye’de bir mücadele vermekteyiz! Bu anlamda Yurdun her köşesinde gönüllülük esasına bağlı sendikalaşma hareketimiz son zamanlarda yaşam şartları çekilmez hale hele gelen Emekliler örgütlülüğün mutlak olması gerçeğiyle hareket etmeye başlamışlardır!

Didim’de Değerli ve toplumda karşılığı olan Taci Erbaş’ın önderliğinde oluşturulan temsilcilik, genel merkezden onay almış, kuruluş işlemlerini İlçe Kaymakamlığında tamamlama çalışmalarını sürdürmektedir!

1-Taci Erbaş

2-E. Emin Yedim

3-Nahide Tosun

4-Fevzi Yılmaz

5-Haydar Vural

6-Ali Kemal Altan

7-İhsaniye Okur

Listesiyle çalışacak olan Temsilci başkan Taci Erbaş; en kısa süre içerisinde şubeleşme düzeyine geleceklerini, ilçede binlerce emeklinin örgütlenmeye müsait olduğu, ancak bu örgütlenmeye dönük bir sağlıklı çalışmanın yapılamamış olmasından kaynaklı boşluğu dolduracaklarını söyleyerek, sendikaya bir büro ve lokal açma çalışmalarını da çok kısa sürede bitireceklerini söyledi!

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022, 21:12

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER